Sursa foto: Facebook

Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că îi era teamă să se afișeze în spațiul public cu „imperfecțiunile” vârstei.

Mai mult, vedeta TV a precizat că se ascundea de paparazzi, dar a reușit să treacă peste această teamă, acceptându-și toate „cercănele” și „ochii umflați.”

 „Ani de zile am fugit de paparazzi care îmi vânau fiecare trăsătură pe care eu o considerăm imperfecțiune. Eram îngrozită la gândul că cineva îmi poate vedea cearcănele, ochii umflați sau pielea care nu arată că în reviste”, a scris vedeta TV.

Andreea Raicu: „Când ajungi să te înțelegi, viața se schimbă”

Totodată, vedeta de televiziune a mărturisit că i-a luat mult timp să se accepte așa cum este.

„Odată ce te accepți și te iubești, cu toate părțile tale bune sau mai puțin bune și înțelegi că ai trăsături (unele care îți plac, altele care nu) și nu calități și defecte, viață se schimbă”, e de părere Andreea Raicu.

Prezentatoarea TV a îndemnat toate femeile să accepte lucrurile pe care nu le pot controla și să fie libere să se iubească exact cum sunt. „Nu contează cât de perfect arată pielea ta dacă nu ești împăcată cu tine. Acceptarea înseamnă libertate. TU te simți liberă? Liberă să te arăți așa cum ești, fără machiaj, fără filtre sau alte măști?”, a concluzionat Andreea Raicu.

Vedeta TV a lansat, de curând, cartea „Descoperă-te”, unde povestește despre experiența sa în televiziune și oferă sfaturi pentru ca femeile să își rezolve problemele tenului. Mai mult, Andreea Raicu a precizat că este un ghid de frumusețe complex și nu doar o simplă carte despre viața ei.

Reamintim că Andreea Raicu a intrat în televiziune în 1995, când a devenit prima româncă laureată a galei Elite Model Look la Seul. Vedeta are peste 20 de ani de experiență în TV și o activitate bogată în zona de frumusețe și fashion.

În 2015, ea a fost numită Ambasador al Societății Internaționale, mind&body coach și are propria revistă online prin care oferă sfaturi femeilor cum să aibă grijă de corpul lor.

Andreea Raicu a refuzat o super-ofertă