Accident soldat cu 7 persoane rănite în județul Constanța

O coliziune a avut loc între un TIR şi un microbuz în care se aflau opt persoane.

SMURD
SMURD

Un accident în care au fost implicate un TIR şi un microbuz de persoane s-a produs luni dimineaţă, în judeţul Constanța, potrivit ziare.com.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi luni, în legătură cu producerea unui accident rutier între un TIR şi un microbuz în care se aflau opt persoane.

La faţa locului au intervenit o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, incidentul a avut loc la ieşirea din Crucea spre Gălbiori. La locul accidentului intervine şi un echipaj de ambulanţă. Șapte persoane au fost rănite ușor, necesitând îngrijiri medicale, au precizat autoritățile.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autovehicule au fost implicate într-o coliziune față-spate pe DN 2A Mihail Kogălniceanu – Hârșova, în zona localității Crucea, județul Constanța, circulația desfășurându-se dirijat. Se estimează reluarea traficului în condiții normale după ora 09.30. Procurorii spanioli cer peste opt ani de închisoare pentru Shakira