Adriana Bahmuțeanu își pune întrebări în privința vaccinului anti-Covid

Prezentatoarea nu a fost convinsă de campania pro-vaccinare

Prezentatoarea Adriana Bahmuțeanu, cea care în urmă cu ceva vreme dădea foc la masca de protecție, ca formă de protest împotriva măsurilor de restricție impuse de aurorități, se declară o susținătoare a vaccinului, în general, dar încă nu a fost convinsă de campania făcută până acum, mai mult, că aceasta au făcut-o să își pună și mai multe întrebări. Acum rămâne de văzut câte dintre aceste îndoieli îi aparțin și câte îi sunt sugerate de persoanele pe care le intervievează, printre acestea numindu-se și cea mai mare contestatoare a tot ce ține de pandemie, Diana Șoșoacă.

„Eu nu sunt împotriva vaccinului, chiar deloc. Cred că fiecare are dreptul să aleagă ce vrea să facă cu corpul lui, dacă să se vaccineze sau nu, și să i se respecte dreptul ăsta. Repet, eu nu sunt anti-vaccinistă. Copiilor mei le-am făcut schema completă de vaccinuri (n.r. din calendarul național de vaccinare), eu însămi am militat pentru vaccinul anti-HPV. Cred că vaccinul poate salva vieți. Pe de altă parte, vreau să mă convingă guvernul și autoritățile că acest vaccin este unul bun și sigur. Până acum, campania pro-vaccinare nu m-a convins ci m-a făcut să-mi pun și mai multe întrebări”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

„Este problema mea și e o chestie mult prea personală ce scrie în fișa mea medicală”

Dacă s-a vaccinat sau nu, Bahmu consideră că nu este o chestiune care să intereseze opinia publică, mai mult, că nu crede că decizia sa ar putea reprezenta un exemplu bun sau unul rău.

„Nu o să spun public dacă m-am vaccinat sau nu. Este problema mea și e o chestie mult prea personală ce scrie în fișa mea medicală. Nu despre asta este vorba. Nu este ăsta un motiv de laudă penru mine și nici unul de ură din partea celorlalți. Iar dacă aș fi vaccinată, de ce ar reprezenta asta un exemplu bun sau, dimpotrivă, unul rău?”, a mai spus Bahmu, care a adăugat că această situație, a vaccinării, împarte societatea în două. „Personal, nu pot să accept lucrul ăsta. Eu sunt împotriva restricțiilor făcute fără cap. Ce scrie în Constituție? Că statul trebuie să asigure tuturor cetățenilor accesul la sănătate! Ați auzit de Convenția de la Oviedo (n.r. la care Șoșoacă a făcut referire în mai toate intervențiile sale)? Acolo se arată că nu se pot face experimente pe oameni!”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Operațiunea „pliciul” revine: Bahmu și Prigoană, din nou împreună?