Din ce în ce mai mult îmi displace religia. Religia impusă, băgata pe gât cu lingurița de împărtășanie. Religia cu elicopter personal și cu Paște în reluare, cea care infectează mai mult ca virusul. Am devenit părerolog principal în materie de ortodoxie și nu mă prea laud cu asta.

Nu am diplome și nici doctorate în ortodoxie și nici nu le vreau. Dar orice știre despre smiorcăielile ortodoxe îmi adaugă un plus de informație despre ceea ce trăim cu adevărat. Nu trăim doar pandemie, coronavirus, internări și externări. Trăim un an al religiei.

Nu trăim doar o criză acută, terapii intensive și o izolare impusă și autoimpusă. Trăim un top al văicărelilor preoțești, mai ceva ca la Mtv.

E prea multă, mult prea multă religie pentru perioada în care trăim și mult prea multă ortodoxie. Ortodoxie din România. Ortodoxie din Grecia. Și, cireașa de pe tort: ortodoxia din Republica Moldova.

Nu avem voie să ne exprimăm opinia în legătură cu răul ăla pur pe care religia îl face. În schimb, religia are voie la opinii:

”Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativității vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G.

– Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță.

– Se consideră că tehnologia 5G în combinație cu anumite vaccinuri administrate în China și Italia au și stat la baza apariției acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă.

– Totodată, a început microciparea în masă a populației din Europa. Cu toate că în Suedia vaccinarea nu este obligatorie, totuși mii de oameni, îndeosebi tineri, acceptă benevol și chiar cer să li se implanteze un microcip introdus sub piele cu ajutorul unei seringi. Tehnologia dezvoltată în Suedia pare a fi apărut deja și în Italia și se consideră că ea va avansa, pe măsură ce guvernele, care reacționează după acest virus planetar, își doresc un control asupra răspândirii bolii, iar aceste cipuri permit acest control”.

Republica Moldova m-a uimit cu benzină ieftină, țigări ieftine și multiple feluri de ciocolată. Fără să generalizez, moldovenii sunt oameni săraci, dar fericiți în sărăcia lor. Problema e că sunt și săraci cu duhul, și la fel de fericiți în sărăcia lor.

În vreme de pandemie mă uimește zilnic prin gândirea negândită. Și printr-un război inutil și urât împotriva tuturor. Iar dacă mulți dau vina pe influența rusă sau prostia preoțească, eu o voi numi manipulare.

Manipulare care trece granița, ajunge în România și prostește în continuare. Cu răutate, cu interese și bolnăvicios. Și pentru care, din păcate, nu există tratament.

Citește și: ÎPS Teodosie și-o super ofertă: Paștele în reluare

#News