FOTO facebook

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, este disperat! Deși s-a milogit pe la ușile bătrânilor din sector, în speranța că le va câștiga votul electoral, iată că bat clopotele de veșnica pomenire pentru un mandat deplorabil. Florea a fost părăsit chiar de haita PSD, că deh, interesele din partid sunt mult mai mari decât tot neamul lui Daniel. Așa se face că însuși mentorul său, Marian Vanghelie, îi pregătește o lovitură fatală, de îl va ține minte toată viața.

Surse din interior spun că Daniel Florea a făcut spume odată cu anunțarea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la primăria Sectorului 5. Prima lui mișcare a fost să se apuce și de mai multe pomeni electorale în cel mai sărac sector al Capitalei.

Probabil, din cauza fățărniciei sale, Florea se credea invincibil și se mințea singur că în sectorul cu cele mai multe jargoane se trăiește bine. Atât de bine, încât s-a trezit brusc atât de singur (ca în piesa celor de la Talisman). Acum, nimeni nu mai vrea să gireze pentru el sau să se asocieze cu el.

Daniel Florea, nici nu știi cât de mic începi să fii…

Mai grav este că primarul Florea a primit o palmă de unde NU se aștepta. Marian Vanghelie și consilierii lui încă agită zarurile dacă să îl mai susțină sau nu, iar pe la colțuri se anunță o lovitură fatală pentru Daniel Florea.

Vizibil cuprins de teama de a deveni „loser”, Florea s-a apucat, astăzi, să distribuie, din poartă în poartă, pachete electorale, cu mesajul “de la domn primar”.

Însă cetățenii Sectorului 5 s-au săturat de tine, oricât încerci tu să-i cumperi cu plase și mesaje ridicole. Mai bine dă-ți demisia, că umilit electoral ești.

#NEWS