Marcel Ciolacu, dându-și masca jos. Foto: Captura video

Am impresia că după episodul cu măscuța dată jos, Ciolacu a început să viseze și noaptea măști. Altfel nu-mi explic cum brusc, principala sa preocupare a devenit tocmai această mască, atât de utilă în această perioadă. Noi știam cât de utilă e încă de dinainte ca domnul Ciolacu să și-o dea pe-a lui jos. El pare să fi înțeles abia acum. Ori poate, dorind să-și spele rușinea exemplului prost dat, liderul PSD bate moneda pe amenzi versus măști, pentru o mai apăsată subliniere a părerii sale. Cine să mai înțeleagă?

Cert este că Marcel Ciolacu le cere guvernanților să țină cont că în România există o sumedenie de familii cu venituri extrem de mici, care nu ar trebui puse în situația de a alege între achiziționarea măștilor și aprovizionarea cu alimente, astfel punctând pe distribuirea gratuită a măștilor. Aici recunosc că nu am nimic de comentat.

Ciolacu: „E un Guvern dezastruos”

Cât despre viitoarele amenzi pe care organele de ordine le-ar putea da celor ce nu respectă regula simplă a purtării măștilor, Ciolacu a spus:

”Presupun că cei care au fost amendați pentru nepurtarea măștii vor câștiga în instanță! Ăsta e nivelul Guvernului. Azi a ieșit președintele și a spus că e vina PSD. E un Guvern dezastruos. Cinci milioane de români au venitul sub 1.000 de lei pe lună, ei trebuie ajutați. Nu trebuie puși în situația de a alege între o mască, o pâine sau medicamente. Trebuie să fie ajutați!”, a spus, marți seara, la România TV, Marcel Ciolacu.

Citește și: Ciolacu: ”Când port mască și vorbesc, îmi vine să strănut”

#News