primaria Craiovei
Lia Olguța Vasilescu

Nu știm exact cine, dar se pare că cineva i-a apăsat buton de on Liei Olguța Vasilescu în ultima vreme. Așadar, cine a lăsat-o pornită, să facă bine și să o mai și oprească! Nu de alta, dar în ultima perioadă, doamna Olteniei pare să se plictisească groaznic, astfel încât aruncă cu venin în toate direcțiile, atât timp cât direcțiile alea au legătură cu Partidul Național Liberal.

Nu am idee cum vi se pare vouă toată treaba asta, însă declarațiile Liei Olguța mai mai că-mi seamănă a Lia care nu ajunge la guvernare, zice că miniștri-s acri. Cam cum s-a întâmplat de curând, când fostul ministrul al Muncii, actual deputat din partea PSD, l-a făcut cu ou și cu oțet pe Florin Cîțu, pentru simplul motiv că acesta a ieșit la interval cu o serie de explicații.

”Cat tupeu! Niste masuri de protectie a cetateanului, in vremuri de pandemie, cine te impiedica sa iei? Tot PSD? Ai taiat 22 la suta din bugetul Sanatatii, in anul Coronavirusului, dupa ce ai imprumutat tara asta de 5 ori mai mult decat PSD, si mai ai curaj sa apari in public sa ameninti?”, scrie Lia Olguța Vasilescu.

Eu sunt curioasă cum s-ar fi descurcat fostul guvern Dăncilă într-o astfel de criză. Nu de alta, însă toată realitatea asta este nouă pentru noi toți, însă pentru doamna Dăncilă toate realitățile au părut noi pe tot parcursul guvernării sale.

Foto

Citește și: Lie, lie, ciocârlie, gura nu-ți mai tace ție

#News