Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu soseste la sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al Partidului Social Democrat (PSD), la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, luni, 21 septembrie 2015. MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO

Lie, lie, ciocârlie, vezi că ai epifanie

Deși un pic cam vorbăreți, toți oltenii pe care-i cunosc sunt oameni de treabă. Umblă vorba prin sat cum că și fostul și viitorul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, ar fi om de treabă undeva adânc în sufletul ei. Nu contest, nu cunosc. În general, îmi place să vorbesc despre ceea ce cunosc. Iar ceea ce cunosc e ceea ce postează doamna Olguța când și când, ici și colo.

Așadar, într-un acces moțat de furie îndreptată împotriva veșnicului inamic, PNL, fostul ministru al Muncii taie în carne vie ca la abator. Ce-o nemulțumește pe madame? În general, cam tot ce e legat de PNL și de guvernul format de aceștia. Dar dacă este să vorbim strict despre nemulțumirea de astăzi, de remarcat cum doamnei Vasilescu nu-i convine faptul că Orban e lăudat pentru suplimentarea bugetului sănătății. Apoi, cum, domnule? Când PSD dădea, nimeni nu bătea din palme. Se poate așa discriminare? Te pomenești că-n curând n-o să mai vorbim doar de discriminări legate rasă, orientare sexuală, naționalitate, sex, etc. În curând vom vorbi și despre discriminări de partid, și te pomenești c-o să facă Lie-ciocârlie vreun PSD-Pride în curând.

„Orban ne anunta ca suplimenteaza bugetul Sanatatii cu 42 milioane si unii aplauda. Hai sa ne intoarcem la cifrele din guvernarea PSD: 2019- bugetul Sanatatii era 14,9 miliarde. Anul 2020, guvern PNL, bugetul Sanatatii este 11,5 mld. Acum mai adauga 42 milioane. Infim fata de necesitati! In conditiile in care toate tarile isi suplimenteaza bugetele cu miliarde de euro, guvernul PNL nu aloca nici macar cat era anul trecut, cand nu era pandemie… Spune, de asemenea, ca a gasit personal insuficient la DSP-uri. Pai nu anuntati voi concedieri in masa la inceputul anului, pe motiv ca erau prea multi bugetari? Tot PSD e de vina, nu-i asa?”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Citește și: Vasilescu aruncă venin în PNL: Stau și se lamentează pe la TV

#News