Lauda de sine duce la demisie: O tânără din PNL a postat poza nepotrivită

Și pentru că puțini știu să posteze o realizare fără un dram de laudă, tânăra a adăugat că mulțumește Partidului Național Liberal pentru încredere și susținere

Când decizi să te înrolezi în politică trebuie să verifici de două ori poza de pe contul de socializare. Sau, mai exact, trebuie să verifici de două ori ce trebuie să ajungă public și ce nu.

A primit o funcție în Consiliul de Administrație al unui spital din Cluj-Napoca și a decis să împărtășească bucuria cu prietenii de pe Instagram. Și pentru că puțini știu să posteze o realizare fără un dram de laudă, tânăra a adăugat că mulțumește Partidului Național Liberal pentru încredere și susținere.

Claudia Ardelean nu s-a sfiit, nu a considerat confidențialitatea ca fiind vreun factor absolut necesar și a făcut publică numirea ei în Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie, aflat în subordinea Consiliului Județean Cluj.

De asemenea, în timp, Claudia Ardelean a fost mereu transparentă, (poate prea transparentă) în ceea ce privește simpatiile politice, susținându-l pe Emil Boc pe perioada campaniei electorale, dar apărând și în diverse fotografii alături de Ludovic Orban.

Poza zilei: o realizare poate duce la suspendare

Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Mulțumesc pentru încredere și susținere Partidului Național Liberal Cluj!”, a scris tânăra pe contul de Instagram.

Și cum pozele rămân o dovadă necesară, a bifat și un selfie în fața Consiliului Județean. În caz că ar fi existat urmăritori cu dubii și semne de întrebare, Claudia Ardelean a adăugat și un GIF în care se vede cum semnează noul contract

Alin Tișe: ”Demisia s-a realizat ieri”

Reacția lui Alin Tișe nu a întârziat, președintele Consiliului Județean Cluj precizând că a solicitat demisia tinerei și că regretă nespus incidentul.

Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective”.

Alin Tișe a mai adăugat că, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, demisia a avut loc în cursul zilei de ieri, 9 februarie.

Citește și: PAUR se urcă în barca moțiunii, alături de PSD