Noi restricții de trafic la pasajul Doamna Ghica

Traficul rutier va fi restricţionat, începând de sâmbătă, de la ora 4,00, pe ambele sensuri ale străzii Doamna Ghica, între şoseaua Colentina şi bulevardul Lacul Tei.

Noi restricţii rutiere vor fi instituite, de sâmbătă dimineaţa, la Pasajul Doamna Ghica, unde sosesc două automacarale agabaritice pentru asamblarea elementelor tablierului metalic. Potrivit Primăriei Capitalei, de sâmbătă, de la ora 4,00, traficul rutier va fi restricţionat pe ambele sensuri ale străzii Doamna Ghica, între şoseaua Colentina şi bulevardul Lacul Tei. Pe timpul restricţiei, riveranii vor avea acces în zonă prin strada Lăptari Tei, cu ieşire prin bulevardul Lacul Tei, potrivit digi24.ro.

Restricţia se va ridica duminică, ora 24,00, pe sensul dinspre bulevardul Lacul Tei către şoseaua Colentina.

Sensul dinspre şoseaua Colentina spre bulevardul Lacul Tei al străzii Doamna Ghica se va redeschide circulaţiei auto din 21 noiembrie, ora 12,00 şi se va închide din nou pe 22 noiembrie, în intervalul orar 10,00 – 15,00.

Celelalte restricţii de circulaţie de pe şoseaua Colentina vor rămâne în continuare în vigoare. În funcţie de operaţiunile din şantier se pot realiza optimizări ale traficului auto, în special dinspre bulevardul Lacul Tei spre şoseaua Colentina.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească sau să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri

 Pietonilor le este recomandat să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenția lor de traversare a fost observată si înțeleasă de către conducătorii auto. Brigada Rutieră instituie, începând de vineri, restricţii de circulaţie pe Şoseaua Colentina în vederea continuării lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica.Restricţii vor fi la intersecţia cu Strada Doamna Ghica, pe sensul către Obor, prin devierea traficului auto pe linia de tramvai, fiind asigurate astfel două benzi de circulaţie.Traseul liniei de tramvai 21 va fi deviat pe mare parte din Şoseaua Colentina. De asemenea, precizează Brigada Rutieră, se va asigura o bandă de circulaţie destinată virajului la dreapta de pe Şoseaua Colentina pe Strada Doamna Ghica, sensul către Şoseaua Petricani.

Câteva mii de exemplare de zâmbri, identificați în Parcul Național Călimani