Nu vă mai bateți joc de noi! Și noi vrem să trăim!

Am ajuns să apreciem o respirație in plus, un grad în plus in case, apa caldă. Am ajuns in locul din care cu greu ne mai putem întoarce. Faceți greșeală după greșeală pentru că sunteți ori proști grămadă, ori sunteți dușmanii noștri. Noi v-am pus acolo, voi v-ați cocoțat pe piedestaluri despre care credeți că vor dura o veșnicie. Nu, sunteți vremelnici acolo, ca și înaintașii voștri, la fel ca și urmașii. Știu, nu vă interesează lada de gunoi a istoriei, vă interesează doar ce mai puteți fura astăzi. Mâine nu este al vostru! Mâine este al copiilor noștri, dar pentru voi nu asta contează.

Sunteți doar niște impotenți intelectual, niște oameni mici, fără Dumnezeu, fără viziune. Vă culcați vii in fiecare seară iar dimineața vă treziți morți. Trăim parcă in Ziua Cârtiței. In fiecare zi de la Dumnezeu, știrile sunt triste: Guvernul Orban a cumpărat măști neconforme, o dansatoare a fost angajată la DSP, numărul infectaților a crescut, 11 oameni au murit arși la ATI, apa caldă promisă vine, dar de la vară, HORECA e in faliment, proteste in Piața Victoriei, orașe intrate in carantină, nu mai vedeti luminițe de Crăciun, morga din Sibiu a fost extinsă.

Emy Dansatoarea, de la dansuri din buric, la DSP

Voi nu trăiți in aceeași Românie ca noi! Din birourile voastre, aflate în „turnuri de sticlă”, ori de la volanul 4X4 lucrurile nu se văd la fel? Chiar nu aveți empatie deloc? Așa tare v-a luat Puterea mințile? Cât de greu era să fiți alături de noi in perioada asta nenorocită? Ați fi avut după, cel puțin patru ani plini în care puteați ascunde de ochii noștri tot ce vă trecea prin capul ăla sec! Ori ne-ați vândut pe un pumn de galbeni, ori sunteți proști grămadă!

Că aveți nume de Român sau nu, dacă chiar vreți, încă nu este târziu să auziți strigătele de ajutor din stradă! Strada ar trebui sa vă ghideze acțiunile, strada ar trebui să vă fie în minte tot timpul. Și noi suntem ROMÂNI! Voi sunteți acum la putere, știm, ciocul mic, DAR NE OMORÂȚI PE TOȚI! Nu mai este o glumă, este real și doare!

Așezați-vă toți la aceeași masă, scoateți-ne din rahatul în care suntem! Mă interesează prea puțin ca sunteti PNL-iști, PSD-iști, USR-iști (cu toate că despre voi, useriștilor, îmi aduc aminte că ati zis că nu e treaba voastră să scoateți România din criză, iar acum vă dați iubitori de “pulime”), PMP-iști…Doar așezându-vă toți la aceeași masă vom putea ieși din criză! Și după, veți putea fura orice! Dar DUPĂ! Acum murim încet, acum ne omorâți încet! Au mai încercat și alții și n-au sfârșit bine!

Ca să fie clar, toți, dar toți aveți aceeași vină! Nu contrează din ce partid faceți parte! TOȚI sunteți la fel de vinovați!

Hashtag News