Fotbalistul Radja Nainggolan, exclus din lotul echipei după ce a fumat pe banca de rezerve

Fumatul este interzis pe stadioanele din Belgia.

Fotbalistul Radja Nainggo a fost exclus din lot după ce a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce fuma o țigară electronică înainte de meciul pe care echipa sa Antwerp, îl juca împotriva formației Standard Liege. Nainggolan a fumat dumiincă pe banca de rezerve, deşi pe stadioanele din Belgia fumatul este interzis, potrivit sport.hotnews.ro.

„Îmi pare foarte rău, accept decizia clubului, dar cred că este prea grea”, a spus el. Radja Nainggo este fostul mijlocaș al echipelor Inter și Roma

Radja Nainggolan, fostul mijlocaș al lui Piacenza, Cagliari, Inter și Roma, a fost oprit cu câteva zile în urmă în Belgia, în timp ce conducea fără permis. După ce a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce fuma o țigară electronică pe bancă, în timpul ultimului meci din campionatul belgian cu Standard Liegi (meci pierdut cu 3-0),  el a fost exclus din lot. Incidentul l-a înfuriat pe antrenor, fostul jucător al lui AC Milan, Mark van Bommel, iar clubul, nemulțumit de comportamentul exagerat al fotbalistului, l-a suspendat pe o perioadă nedeterminată.

Anterior a „avut loc o discuție” cu jucătorul despre comportamentul său general și despre cum anumite comportamente se reflectă asupra clubului și a grupului. De asemenea, au fost încheiate acorduri clare cu privire la ceea ce așteaptă clubul de la jucător. Astfel, nici jucătorul și nici clubul nu vor comenta mai mult despre cele întâmplate, se arată în comunicat.

Interdicția e valabilă pentru toate persoanele prezente în stadion, inclusiv pentru jucători, a spus și preşedintele Belgian Pro League, Lorin Parys

Radja Nainggolan a mai avut comportamente necorespunzătoare și cu alte ocazii. Pe 26 martie 2017, imediat după partida Belgia-Grecia, el a fost oprit de poliția rutieră în timp ce conducea sub influența alcoolului după o noapte petrecută în clubul de noapte Exo din Sint-Niklaas. De asemenea, în iulie 2018, el a pierdut controlul Ferrari-ului său, izbindu-se cu partea laterală de parapetul de protecție, în apropiere de Arezzo , după o pană de cauciuc, în timp ce se îndrepta de la Roma spre Inter, noua sa echipă.

În vârstă de 34 de ani, Radja Nainggolan mai valorează azi doar două milioane de euro, după ce în iunie 2018 era cotat la 45 de milioane de Transfermarkt. Belgianul evoluează pentru Antwerp din 2021, perioadă în care a înscris șase goluri în 55 de partide.

Bicicleta, preferată de tot mai mulți britanici din cauza creșterii prețului carburanților