Restricții de trafic pe A2

Sunt reluate lucrările de reabilitare

Sursa foto: CNAIR

În perioada 19 septembrie – 22 decembrie, se vor institui restricţii de circulaţie pe Autostrada A2 în vederea continuării lucrărilor de reabilitare, informează Centrul Infotrafic.

Restricțiile vizează două porțiuni importante ale Autostrăzii Soarelui, și anume podul peste Braţul Borcea și podul de la Cernavodă.

Podul peste Braţul Borcea

Potrivit sursei menționate, circulația rutieră se va închide pe benzile destinate sensului de deplasare Constanța – București (calea II, km 147+015 – km 144+235). Traficul se va desfășura deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului București – Constanța (calea I).

Lucrările de reabilitare constau în înlocuirea hidroizolației și a straturilor căii, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor, înlocuirea parapetului pietonal și direcțional, înlocuirea căii pe trotuare și a dalelor de trotuar, reparații la dalele de conlucrare dintre grinzile de beton armat precomprimat.

Podul de la Cernavodă

De luni până pe 27 octombrie, circulația autovehiculelor va fi închisă pe sensul Constanța – București (calea II, km 160+160 – km 156+715). Traficul va fi deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului București – Constanța (calea I).

Ba mai mult, circulația autovehiculelor va fi închisă pe sensul București – Constanța (calea I, km 156+715 – km 160+319) până în Ajunul Crăciunului, începând cu 28 octombrie. Traficul se va desfășura deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului Constanța – București (calea II).

Lucrările de reabilitare constau în continuarea înlocuirii parapetului pietonal, înlocuirea căii pe trotuare și a dalelor de trotuar.

Citește și Monedă din argint, pusă în circuit de BNR