FOTO NEWS
FOTO NEWS

Un număr de 70 de angajați ai Primăriei Capitalei, care lucrează la Evidența Populației, au intrat, de miercuri, în izolare la domiciliu, după cazul confirmat cu noul coronavirus, la o angajată a instituției, a anunțat primarul Gabriela Firea.

Firea a spus că celor 70 de angajați trimiși în izolare la domiciliu li se vor face teste, iar la Primăria Capitalei a început deja dezinfecția spațiilor.

Cei 70 de angajați vor fi supuși testelor

„Toate cele 70 de persoane angajate la birourile de evidență a populației au intrat de azi-dimineață (miercuri – n.r.) în izolare la domiciliu. Li se vor face testele necesare și procedăm deja la dezinfecția tuturor birourilor, holurilor, toaletelor, intrărilor din zona de Evidență a Populației”, a spus Firea, conform Mediafax.

Pentru urgențele pe care le vor avea cetățenii Capitalei, primarul general a spus că a luat legătura cu directorul de la Biroul de Evidență a Populației, care va lucra de acasă.

„Va avea computer, aparat foto, ștampilă, registre, tot ceea ce este necesar pentru a elibera documentele care sunt urgențe. Nu se închide activitatea, dar se lucrează de la domiciliu, pentru protecția atât a cetățenilor, cât și a angajaților de la Biroul de Evidență a Populației”, a mai spus Firea.

Citește și ALDE îi propune un târg lui Firea, pentru a scăpa de coronavirus

O femeie de 30 de ani, gravidă, a fost confirmată cu noul coronavirus, marți, aceasta fiind angajată a Primăriei Capitalei.

#NEWS