Mare emoție, mare! Aflat într-o vizită „de lucru” în localitatea Hobița, județul Gorj, președintele PSD Marcel Ciolacu a fost suprins de Mihai Weber, președintele PSD Gorj, care i-a orchestrat un fel de „Suprize, suprinze” aducându-i rudele îndepărtate și ultima mătușă în viață. Firește, sensibil cum îl știm, Marcel Ciolacu nu a rămas indiferent efortului lui Weber, mulțumindu-i acestuia pentru emoționanta reîntâlnire.

Citește și: Cumințenia Pământului rămâne cuminte de Ziua Națională Constantin Brâncuși

Și pentru că o zi cu adevărat reușită nu se putea încheia altfel, Marcel Ciolacu a mers, ulterior, la Casa Memorială „Constantin Brâncuşi” din satul Hobiţa, comuna Peştişani

„O zi plină de emoţie, nu am mai fost la Ceauru de şapte-opt ani, mi-au făcut o surpriză domnul primar şi cu prietenul meu Mihai (Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj – n.r.), au venit verii şi cu nepoţii şi cu ultima mătuşă în viaţă, a fost o zi emoţionantă. A trebuit să venim şi la Casa Memorială ‘Brâncuşi‘ ca să fie completă. Aveţi nişte aleşi locali, chiar ai Partidului Social Democrat, preşedintele CJ, domnul primar (Cosmin Pigui, primarul comunei Peştişani – n.r.) care au demonstrat performanţă şi, într-un spirit civic, de neam de gorjean, încercaţi să îi ajutaţi în continuare, nu stricaţi ceea ce funcţionează şi sunt puţine judeţe care se mândresc cu o dezvoltare atât de alertă a infrastructurii, atât rutiere, am văzut în comune canalizare în toate satele. Haideţi să depăşim orgoliile şi să dăm valorii administrative, de această dată, ceea ce merită, susţinerea noastră şi respectul cuvenit”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Citește și: Orban anunță câteva zile de școală online, în scopul dezinfectării sălilor de curs pentru alegerile locale

#News