Cu toate că nu se știe exact când se va lua o astfel de decizie și mai ales câte zile se va apela va învățământul online, premierul Orban a declarat că o astfel de măsură este necesară săptămâna viitoare, pentru ca sălile de clasă să poată fi pregătite și mai ales dezinfectate înaintea alegerilor locale ce vor avea loc duminica aceasta, 27 septembrie.

Ludovic Orban: „Avem nevoie de cel puţin o zi pentru a pregăti localurile secţiilor de votare”

„Cu siguranţă vor exista zile în care se vor desfăşura cursurile online, se vor suspenda cursurile şi se vor desfăşura online, pentru că avem nevoie de cel puţin o zi pentru a pregăti localurile secţiilor de votare, în condiţiile în care multe localuri sunt în şcoli. De asemenea, vom avea nevoie de cel puţin o zi pentru a asigura dezinfecţia şi pregătirea claselor care au fost secţii de votare pentru reprimirea copiilor”, a afirmat premierul Ludovic Orban, vineri seară.

În contextul orelor desfășurate online, premierul a mai spue: „Când vom stabili exact numărul zilelor în care cursurile se vor desfăşura online vom anunţa public şi, cel mai probabil, va fi decis printr-un ordin al ministrului Educaţiei”, a spus Orban.

Citește și: Premierul Orban vorbește despre priorități: infrastructura de transport

#News