Nu pot să zic că mă surprinde foarte tare declarația liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. De când lumea și pământul, opoziția a trebuit să facă ceea ce știe ea cel mai bine, și-anume să se opună. Cu toate astea, există opoziții și opoziții. Unele pertinente, făcute cu cap, și unele aruncate pe tapet doar de dragul exercitării dreptului legal de a fi Gică Contra. Ca nu care-cumva să aibă lumea impresia că șomezi.

Și uite așa ajungem la declarațiile lui Tăriceanu potrivit cărora, președintele Iohannis nu ar face altceva decât să pluseze pe campania electorală și pe viitoarele voturi. Nu știu ce părere au alții, însă eu l-aș sfătui pe acesta să răsfoiască încă odată Constituția și să observe că în România președintele are dreptul la două mandate. Și culmea, pare că Iohannis le-a cam bifat pe amândouă.

Tăriceanu, plin de vorbe mari: „Nu este pentru prima dată când dl Iohannis rescrie istoria în funcție de interese electorale”

„Ieri, dl Iohannis și-a învins frica de virus și a ieșit din mediul septic de la Cotroceni. A fost în Piața Universității unde a depus o coroană de flori la monumentul dedicat Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Un gest frumos și de apreciat. Doar că ieri a fost data de 11 iunie!

Nu este pentru prima dată când dl Iohannis rescrie istoria în funcție de interese electorale sau de când trebuie să plece la Sibiu. Anul trecut a încercat să organizeze o ceremonie de omagiere a victimelor comunismului la 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 în luna Mai! Ca să-l ajute în campania electorală pentru Parlamentul European. Doar replica hotărâtă a unor urmași ai dizidenților anticomuniști l-a putut întoarce din drum.

Deci, dl Iohannis este un Președinte care stimează și omagiază eroii noștri atunci când îi poate folosi în campania electorală și doar în timpul programului de lucru! Exclus în weekend!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Cîțu: „În guvernarea PNL puterea de cumpărare a românilor a crescut”

#News