Victor Ponta face ce face și se mai laudă un pic. În dorința sa de a dovedi că el e singura soluție pentru o Românie și-așa trecută prin multe, se luptă cu dușmani mai mult sau mai puțini reali. Firește, în cuvinte. Noroc cu Facebook-ul ăsta, că altfel nu știu ce s-ar fi făcut acesta! Ar fi rămas neauzit. Nimeni nu i-ar fi cunoscut adevăratele intenții pure.

„Pro România se adresează acelor categorii sociale (angajați aflați în șomaj tehnic, cei care au avut contracte de muncă pe durată determinată care au expirat, români veniți din Diaspora, mici întreprinzători al căror business a fost închis de autorități pe motiv de Pandemie) – care au nevoie de sprijin să treacă peste aceasta perioadă dificilă – să poată să revină la o activitate normală – să aibă mijloacele minime de trai pentru ei și copiii lor! Adică să facem în România ceea ce deja au făcut în 2020 Spania și multe țări europene în care trăiesc români!”, declară Victor Ponta.

Cu alte cuvinte, PRO România este, în opinia lui Victor Ponta, partidul ideal. Cu toate astea, nimeni nu știe că este ideal, în afara celor care fac parte din el, desigur.

În ceea ce-l privește pe Ludovic Orban, „dușmanul la cuțite” al lui Victor Ponta, acesta este asemănat cu Traian Băsescu, alt dușman, dar din trecut. Nu e cazul să vă îngrijorați! Victor Ponta nu stă degeaba! El luptă pentru interesele țării, că doar nu degeaba și-a numit partidul pro… România.

PRO România lui Victor Ponta, soluția închipuită pentru salvarea țării

„Ludovic Orban și Guvernul PNL gândesc și acționează ca Traian Băsescu și PDL în 2010 – totul împotriva oamenilor – totul pentru ei, rudele, pilele și relațiile lor – nimic pentru români! Parlamentarii Pro România vor lupta în Parlament pentru Legea privind Venitul Minim Vital pe timp de Criză/ ne vom lupta cu principalul adversar și dușman al Românilor = Guvernul PNL PMP Orban Băsescu! Ca și în 2012 – vom câștiga!”, e convins liderul Pro România.

Citește și: Tăriceanu îl acuză pe Iohannis, care e la al doilea mandat, de interese electorale

#News