Cunoscutul actor Andy Garcia va juca rolul sculptorului român Constantin Brâncuși într-o peliculă regizată de Mick Davis. De menționat că Mick Davis este același regizor care a pus bazele filmului „Modigliani”, filmat la noi în țară.

Probabil că atunci i-a și venit ideea regizorului de a face un film despre una dintre cele mai mari personalități ale României, cine știe?

Pentru a juca rolul lui Brâncuși, Davis l-a ales pe Andy Garcia, asemănarea dintre cei doi fiind una destul de mare. Ca să nu mai menționăm despre talentul actoricesc al lui Garcia, talent ce i-a pavat calea spre succesul internațional. Firește, suntem puțin curioși cum va pronunța Andy Garcia numele personajului său, de vreme ce limba română nu este una dintre cele mai ușor de învățat limbi de pe planetă. Însă momentan alegem să îi dăm circumstanțe atenuante, sperând că originea sa latină îl va ajuta în acest sens.

Citește și: Între Chin și Amin, în cinematografele din țară

În acest moment, „The Sculptor” se află doar la nivel de scenariu în lucru, așadar, nu putem fi siguri când vom avea ocazia să mergem la cinema pentru a viziona filmul.

Fără dar și poate, dincolo de talentul sculptorului Constantin Brâncuși, acesta a avut parte de o viață interesantă ce merită din plin atenția unui regizor ca Mick Davis. Rămâne de văzut însă cât de va reuși acesta să povestească în imagini despre Brâncuși și despre viața sa. Cu siguranță, la momentul potrivit, vor exista atât iubitori ai filmului, cât și o sumedenie de contestatari, așa cum istoria cinematografiei ne-a învățat până acum.

Acum că am aflat cine-l joacă pe Brâncuși, mai avem o singură întrebare: pe Irina Rimes cine o s-o interpreteze?

Citește și: Cumințenia Pământului rămâne cuminte de Ziua Națională Constantin Brâncuși

#News