Șeful ANAF dezvăluie: În România lucrează peste 400.000 de persoane în industria videochat-ului

Potrivit lui Lucian Heiuș, în România există cinci astfel de platforme mari de videochat

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a vorbit despre industria videochatului, care capătă amploare în România. Potrivit șefului ANAF, în țară sunt peste 5.000 de firme care au acest obiect de activitate, potrivit stiripesurse.ro.

Lucian Heiuș a mai explicat că instituția pe care o conduce poate obține toate informațiile despre veniturile acestor firme, în România existând cinci astfel de platforme mari.

 „Astăzi, dacă vorbim de veniturile care se obțin de pe platformele de videochat, aflăm orice informație. Există cinci platforme mari, unde orice firmă care funcționează în România pe acest domeniu de activitate are un contract cu ei și de acolo primesc bani. Acești bani intră prin bancă, îi putem urmări. Este un fenomen. Această industrie a videochat-ului a luat o explozie foarte mare în ultima perioadă, în România”, a spus președintele ANAF. 400.000 de persoane lucrează în această industrie, pentru că veniturile sunt mari, mai precizează el.

Tot el a mai adăugat că sunt 5.000 de societăți care au acest obiect de activitate, la noi în țară, fiind un număr mare. Pe lângă aceste societăți, ar fi 400.000 de persoane care lucrează în videochat, pentru că veniturile sunt mari, mai precizează el.

Codex Aureus, cel mai important manuscris din România, inclus pe lista UNESCO