Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone și-a depus vineri, la ora 12.00, semnăturile necesare pentru candidatura oficială la Primăria Capitalei, în prezența numeroșilor simpatizanți și susținători. Reprezentantul PUSL este primul candidat care a prezentat semnăturile necesare în acest sens.

” În această competiție sunt primul care mi-am depus candidatura oficial, la fel cum sunt primul în sondajele realizate la comanda diferitelor partide politice. Zilele următoare voi depune și lista cu consilierii PUSL pentru Primăria Generală a Capitalei, în funcție de negocierile pe care le vom avea sau nu cu restul partidelor „, a declarat Popescu Piedone .

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei a declarat că nu a fost contactat de nimeni pentru a negocia pentru funcția de primar general, singurele discuții pe această temă avându-le acum o lună cu președinții Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, care s-au terminat fără niciun rezultat. „Eu nu sunt ca președinții celor două partide, care pot crede că se poate induce în rândul simpatizanților de partid pe cine să voteze. Acest lucru nu mai e posibil în România. Cât despre o eventuală negociere pe acest subiect, eu am început negocierea, acum să mă contacteze ei pe mine. Am înțeles că liberalii nu-l doresc pe Piedone. Eu vreau să va spun că iau voturi de la toate partidele. Acest partid mic, PUSL, va obține un scor istoric la alegerile locale”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Popescu Piedone a precizat că a depus 52.000 de semnături din partea celor care îl susțin la Primăria Capitalei.

” Vreau să va spun, cu o marjă de eroare de 10 %, că voi câștiga alegerile la Primăria București cu un procent de 42 % , ca si candidat al PUSL. În ceea ce privește scorul politic, cred că acesta va fi la București de 12-15 %”, a declarat Popescu Piedone

Întrebat despre o posibilă candidatură a lui Robert Negoiță la Primăria Capitalei din partea PSD, Popescu Piedone a declarat că acesta este membru al partidului doar de 3 zile. ” Nu poți revendica tronul doar după 3 zile, asta după ce nu au reușit alții care au avut un cuvânt mai greu de spus în partid „.

„Azi Piedone, pe care unii l-au făcut circar, este contrar tuturor așteptărilor, pe primul loc în preferințele bucureștenilor. Eu astăzi stau la cravată, că așa trebuie, dar peste 2 luni mă întorc la roaba mea, la ceea ce am făcut. „, a declarat Popescu Piedone.

Popescu Piedone a precizat că el este candidatul PUSL iar dacă PSD dorește să nu piardă alegerile, soluția ar fi ca partidul să îl susțină la Primăria Capitalei. Popescu Piedone a avut și un mesaj pentru Nicușor Dan, care l-ar fi acuzat că ar fi susținut de interlopi. „Am auzit de la Nicușor Dan, știu că pare ireal, dar Nicușor Dan a spus că eu voi fi ales primar cu ajutorul interlopilor”, a spus Piedone.

Acesta a scos 2 tricouri inscripționate cu mesajele: ”Și eu sunt interlop”, al doilea mesaj fiind cu ”Je suis Peppa Pig” (o referire la jignirile lui Cătălin Cîrstoiu, care l-a comparat pe Piedone cu celebrul personaj de desene animate”).

Popescu Piedone a precizat că el este candidatul PUSL iar dacă PSD dorește să nu piardă alegerile, soluția ar fi ca partidul să îl susțină la Primăria Capitalei. Popescu Piedone a avut și un mesaj pentru Nicușor Dan, care l-ar fi acuzat că ar fi susținut de interlopi. Astfel, Popescu Piedone a prezentat un tricou alb, pe care scria ” Și eu sunt interlop”, făcând trimitere la cei 52.000 de susținători ai săi , care ar trebui catalogați și ei drept interlopi.

Eu astăzi stau la cravată, că așa trebuie, dar peste 2 luni mă întorc la roaba mea, la ceea ce am făcut.

Popescu Piedone: Astăzi, în Sfânta Vineri, ÎMI DEPUN CANDIDATURA LA FUNCȚIA DE PRIMAR GENERAL!