Actorul Julian Sands, dispărut în timpul unei excursii în munți

El plecat vineri într-o drumeţie în munţii San Gabriel din California

Actorul britanic Julian Sands a fost dat dispărut după ce a plecat vineri într-o drumeţie în munţii San Gabriel din California, a informat departamentul şerifului din comitatul San Bernardino. Actorul în vârstă de 65 de ani, cunoscut pentru rolurile din „A Room with a View”, „The Killing Fields” şi „Naked Lunch”, locuieşte la Hollywood, potrivit g4media.ro.

Echipele de salvare au căutat un bărbat care se pierduse în zona Baldy Bowl pe Muntele Baldy, o zonă populară în rândul pasionaţilor de munte şi schiorilor.

Ei au fost sesizaţi că un excursionist a fost dat dispărut vineri seara la ora 19.00, a declarat purtătorul de cuvânt al departamentului şerifului, Nathan Campos. Oficialii l-au identificat apoi pe bărbatul pierdut după nume miercuri după-amiaza. . Oficialii l-au identificat apoi pe bărbatul pierdut după nume miercuri după-amiaza. Vremea severă de iarnă din California a făcut dificilă căutarea în zona Muntelui Baldy. Echipele de salvare au fost „retrase de pe munte sâmbătă seara pentru siguranţa lor”, căutarea continuând „cu dronă şi elicopter când vremea a permis”, a precizat Campo. Există un risc sever de avalanşă în zonă, iar autorităţile au recomandat publicului să nu se apropie de aceasta.

Grevă naţională în Franţa împotriva proiectului privind reforma pensiilor