Primăria București va vinde reclamă pe autobuzele STB

Sursă de venit suplimentar pentru municipalitate

Primarul Capitalei, Nicușor Dan a găsit o variantă bună pentru suplimentarea veniturilor municipalității. Concret, vor fi puse la vânzare spații pentru reclame pe autovehiculele Societății de Transport București (STB). Din punctul său de vedere, este inutilă reclama Primăriei „pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează”.

„Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spațiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum Primăria Capitalei. Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenții economici privați care își doresc reclamă în spațiul public”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Acesta a precizat că operațiunea de decolantare a început deja, urmând ca spațiile rămase libere să fie puse la dispoziție pentru alte reclame.

Mai multe despre ofertele pentru publicitatea pe autovehiculele din flota STB se găsesc pe site-ul oficial al Societății de Transport București.

Citește și: Acuzat că a permis depozitarea gunoaielor la Ulmeni, Nicușor Dan dă vina pe operatorii de salubritate

#News