„Avem nevoie de performanță în actul de guvernare”

Boc intervine în „războiul liberalilor”

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc a intervenit în disputa din interiorul Partidului Național Liberal și consideră că punctele de vedere trebuie să rămână în partid. Mai mult, acesta a reamintit faptul că în 2021 va avea loc Congresul PNL, când va fi ales un nou președinte, totodată subliniind că nu își dorește nicio funcție în partid.

Nu îmi doresc nicio funcție în PNL. Schimbarea președintelui se discută doar la congres. Fiecare pe componenta lui are loc în acest partid. Consider că acum avem nevoie de performanță în actul de guvernare. Problemele noastre au fost punctate, dar acum a continua este ineficient. Trebuie să le oferim cetățenilor șansa la un trai mai bun. Să trecem bugetul, să continuăm parteneriatul cu președintele României și să avem succes în actul de guvernare

Emil Boc

Boc a făcut precizări și cu privire la dinamicitatea partidului, mai mult, este nevoie de oamenii care acum îi cer lui Orban demisia.

 „PNL este un partid viu, dinamic și este firesc să existe puncte de vedere din interior exprimate în exterior. Până la un punct însă. Continuarea lor e nefirească, păguboasă. Trebuie să rămână în partid. Vom avea un congres unde trebuie să fie o competiție politică între programe. Cred că PNL are nevoie și de Rareș Bogdan și de Robert Sighiartu, iar cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecaruia în partid”, a declarat Boc.

În acest context, Orban ținut să precizeze contestatarilor săi faptul că președintele partidului este ales de congres, iar până la acel moment el va rămâne în funcție. „Dacă mă decid să candidez pentru un nou mandat voi anunța acest lucru. Orice problemă trebuie discutată în forurile statutare”, a declarat Orban.

Citește și: Rareș Bogdan îi cere demisia lui Orban

#News