Nici n-a apucat bine Marian Vanghelie să-și depună candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5 că DNA s-a și hotărât să-i strice ploile cotroversatului personaj.

O nouă urmărire penală

Ca dovadă clară a faptului că există o karma pentru toată lumea, Vanghelie s-a trezit luni, 17 august 2020, în postura de a da din nou de greu. Procurorii DNA au înregistrat la Tribunalul București o ordonanță de infirmare a unei clasări, urmată de o redeschidere a unei urmăriri penale ce îl vizează chiar pe el, pe Marian Vanghelie.

Soluționarea cererii procurorilor DNA urmează să se consume în data de 25 august.

Citește și: Vanghelie îl amenință cu bătaia pe Marian Ceaușescu (VIDEO)

Din trecutul tenebros al lui Marian Vanghelie

În anul 2016, Direcția Națională Anticorupție începea urmărirea penală atât a lui Vanghelie, cât și a membrilor comisiei parte din Primăria Sectorului 5. Acuzația ce îi viza pe toți cei menționați anterior se referea la abuz în serviciu.

În 2008, pe vremea când Vanghelie era încă primar al Sectorului 5, două contracte publice de factură îndoielnică erau atribuite firmelor Romprest și Brantner Servicii Ecologice, pentru prestări servicii de salubritate în sector.

Reamintim că Marian Vanghelie nu este străin de tot ceea ce înseamnă cadru legal și urmăriri. În 2015, acesta își petrecerea 5 luni în arest, fiind acuzat de acuzat luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 90 de milioane euro.

„Mă simt puțin mai echilibrat. Mai echilibrat în sensul că am făcut un remember asupra greșelilor pe care le-am făcut, dar în sensul cel mai bun”, a declara Marian Vanghelie, la momentul respectiv.

Citește și: Vanghelie îl vrea pe Tăriceanu la Primăria Generală

#News