Marian Vanghelie

Fostul social-democrat Marian Vanghelie a declarat luni, la B1 TV, că dacă ar câștiga alegerile la Sectorul 5, ar vrea să colaboreze cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Asta desigur, dacă cel din urmă ar câștiga mandatul de primar general, în acest moment fiind cotat la 5% din voturi.

„Din candidații pentru Primăria Capitalei, Marian Vanghelie cred că ar vrea să colaboreze cu Călin Popescu Tăriceanu (…) Eu am realizat lucruri foarte mari pe guvernarea domnului prim- ministru Călin Popescu Tăriceanu. Am reușit să iau credite, să pot să termin apa, canal și asfalt, și m-a susținut domnul Călin Popescu Tăriceanu. Și m-au susținut și doi miniștri de Finanțe”, a declarat Vanghelie la B1 TV.

Marian Vanghelie și-a depus, luni, candidatura pentru Sectorul 5, din partea Partidul Social-Democrat Independent (PSDI), un sector pe care l-a mai administrat și în perioada 2000-2016.  

”Putem să schimbăm lucrurile în Sectorul 5. (…) Astăzi, cu experiența mea de 15 ani, vă spun că am o imagine exactă față de Sectorul 5 și ce trebuie făcut. Trebuie să avem grijă de valorile pe care le avem, de bugetul pe care îl avem, să terminăm blocurile și să avem grijă de copii. Mă refer, în mod deosebit la cele două segmente – sănătatea copiilor noștri și a bunicilor noștri care este cea mai importantă și, în al doilea rând, educația copiilor. Am fost atașat de sistemul de învățământ și voi începe din prima zi să am o viziune despre ceea ce trebuie făcut în continuare pentru învățământ.

M-am înscris în această cursă doar pentru că eu cred că trebuie schimbate lucrurile în această țară. Am mai bătut o dată toți politicienii din România când am candidat independent. Și când spun asta, mă refer și la dreapta, și la stânga. I-am bătut împreună cu Sectorul 5. Îi mai bat încă o dată. Și nu îi bat eu, îi bat cetățenii Sectorului 5 pentru că s-au săturat de incompetența lor”, a mai spus Vanghelie.

Citește și: Piedone arată adevărata „față” a Sectorului 5, una destul de murdară

#News