Marian Vanghelie / Marian Ceaușescu

Vanghelie: „Fii politicos, că te bat”, cam așa ar putea fi rezumată discuția dintre Marian Ceaușescu și fostul edil PSD al Sectorului 5, Marian Vanghelie. Într-o încercare de a purta o conversație cu fostul primar al Sectorului 5, Marian Ceaușescu se trezește în postura de a fi amenințat cu bătaia de către Vanghelie. Cu toate că, din câte se poate observa și din clipul atașat în articol, Ceaușescu nu a făcut nimic pentru a provoca o astfel de reacție din partea fostului edil.

Transcriptul conversației dintre Marian Vanghelie și Marian Ceaușescu

Marian Ceaușescu: „Ce faceți, candidați, nu candidați?”

Marian Vanghelie: „Candidez…”

Marian Ceaușescu: „Unde candidați? Sectorul 5 sau…”

Marian Vanghelie: „Să fii politicos cu mine. Ți-am zis să fii politicos.”

Marian Ceaușescu: „Ce v-am făcut?”

Marian Vanghelie: „Fii politicos că te bat!”

Marian Ceaușescu: „Dumnevoastră? Cum să mă bateți? Tot așa ați rămas, mă? Tot așa ați rămas ca înainte? Cum m-ameninți tu, pe mine, mă, hoțule? Băi, pușcăriașule! Ați văzut, mă, Vanghelie m-a amenințat cu bătaia, mă! Uite, vezi, mașina lui Vanghelie”, concluzionează Marian Ceaușescu în clip, arătând către autoturismul de lux aparținând fostului primar al Sectorului 5.

Citește și: EXCLUSIV: Piedone are câștig de cauză! Curtea de Apel respinge plângerile împotriva sa

De altfel, acesta nu se află la prima sa tentativă de a amenința pe cineva. În 2016 avea loc o situație asemănătoare, de data aceasta, cel amenințat fiind un jurnalist de la România TV.

„Vedeţi că mergeţi cu maşina şi nu ştiţi ce se-ntâmplă dacă aveţi copii acasă! Atât vă spun! Vă spun dumneavoastră, aşa. Să nu vă loviţi cu maşina acum, când plecaţi!”, l-a ameninţat Marian Vanghelie pe unul dintre jurnaliştii România TV.

#News