Daniel Florea - Foto Facebook
Daniel Florea - Foto Facebook

Daniel Florea, cunoscutul primar al Sectorului 5, este sac de box pentru Iustin Roșca, președinte PLUS Sector 5, care demască toate neregulile petrecute în cel mai sărac sector al Capitalei. De această dată, mărul discordiei sunt stațiile de autobuz ale căror prețuri sunt umflate cu nesimțire. Liderul PLUS spune că o astfel de stație de autobuz costă 4000 de lei, și nu 28.000 de lei, așa cum susține Daniel Florea.

„Am intenționat de ceva timp să scriu pe acest subiect. Am tot amânat (așteptând un răspuns de la primarie) până joi când m-am enervat la ora primarului… Inventează #DFectul o întrebare “de la un cetățean” (Nea Gigi tu erai bre?) care-l întreabă “când mai modernizează stațiile de autobuz?”. Atât poate #DF, așa crede el ca se face administrație și golănie. Daniel Florea, când te predai?

Acum vreo 2 luni STB ul îmi raspunde ca “ei nu au amănunte despre ce se intâmpla cu stațiile lor în sectorul 5” și îl roagă pe “DaniFrumi5” sa-mi răspundă. Acesta nu o face, pentru el legea e hârtie igienică…. și cetățeanu are doar obligația sa voteze corupți. Așa că mă apuc să caut achiziția acestor “stații de autobuz” și apar surprizele.

Preț exorbitant pentru o stație de autobuz

În ajunul Crăciunului 2019, Florea Daniel și Hopinca Rareș, prin ADP îi dau lui Gigi Radu (tăticu Mirelei Radu de la primarie) de la Călărași 27.727 lei/stație. Da dragilor, ‼️960€/mp ‼️ pe o construcție metalică foarte simplă!
🧨🧨🧨. INCREDIBIL! 🧨🧨🧨

In condițiile în care construcția este una metalică, fără fundație, fara utilități, cu 2 părți îmbrăcate in policarbonat de 5mm, și 2 laterale semi-panou publicitar, Florea Daniel achita un preț/mp construit mai mare ca cel de vânzare a apartamentelor noi in sector! Voi conștientizați ce face primarul cu banii voștri? Cum sa dai 28.000 de lei pe ceva ce face 4000 lei (50 m țeava rectangulara vopsita = 525 lei, la Baduc)? De ce ne furati banii?

In decembrie a achiziționat 20 de bucati si mă îngrozesc ca vrea sa mai cumpere 40 așa cum a anunțat îngânfatul. Da, și apoi trece la cele de tramvai ca parandărătul sa fie baban. Protecția costa.

In plus, este evident că această risipa este făcută in scop de propaganda pentru blazonul baronului #DF, pe el îl interesează doar panourile laterale în care el sa-și pună blazonul, să promoveze minciuni electorale, să prosteasca lumea.

Pe langa acești bani cheltuiți total inutil, investind in bunurile altora (Firea și STB), din bugetul celui mai sărac sector in fiecare luna tipărește afise de peste 7.000 lei, cu minciuni care sa-i satisfacă cultul personalității celui ce se crede invincibil ca Dragnea sau Mazăre. Tind sa cred ca e nebun cum zic alții, nebun-nebun. Spune sincer Daniel, te minunezi și tu seara când mergi la culcare ca încă nu te-a săltat DNAul?”, a scris Iustin Roșca pe Facebook.

#NEWS