Premierul Ludovic Orban a declarat că decizia PSD de a depune moțiunea de cenzură este „un act de iresponsabilitate”, România fiind în plină criză medicală. Aceasta a adus cu sine și criza economică, mai mult, luna septembrie are încă incertitudini legate de începerea anului școlar.

„Socoteala de acasă știți că nu se potrivește cu socoteala din teren. După părerea mea, moțiunea de cenzură este un act de iresponsabilitate a PSD, să încerci să dai jos un Guvern care gestionează cu profesionalism criza sanitară și criza economică, este împotriva interesului României.

Mi se pare un gest iresponsabil, lipsit de logică și împotriva interesului Românei. Gândiți-vă că Executivul pe care îl conduc pregătește măsurile de relansare economică, pregătim toate programele pentru atragerea de fonduri europene, acest Guvern pregătește cu minuțiozitate redeschiderea școlilor, acest Guvern luptă cu toate armele împotriva virusului și de când Guvernul are la dispoziție toate pârghiile se vede și o stopare a răspândirii virusului, chiar un trend de scădere în ultimele 4 zile”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Moțiunea de cenzură. „Guvernul PNL, de la pandemie la pandenită generalizată”

#News