Adolescent de 15 ani, reținut pentru agresarea unui copil pe un teren viran din Bragadiru

Acesta este anchetat pentru lovire sau alte violenţe.

Adolescentul de 15 ani din Bragaridu, care a fost filmat în timp ce agresa un copil de 10-11 ani pe un teren viran a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta este anchetat pentru lovire sau alte violenţe.

 Poliţia Ilfov a anunţat, miercuri seară, reţinerea adolescentului filmat în timp ce agresează un copil, pe un teren viran din Bragadiru.”În urma probatorului administrat, poliţiştii oraşului Bragadiru au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de persoana bănuită de comiterea infracţiunii sesizate”, a transmis Poliţia Ilfov. Adolescentul care are 15 ani împliniţi, este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, potrivit g4media.ro.

”În cursul zilei de mâine, persoana în cauză urmează să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale”, a mai transmis sursa citata.

„La data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru. De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respective și desfășoară activități pentru depistarea acestuia. Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre poliţişti, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză”, se arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov. 

Medic din Craiova, prins în timp ce lua mită