Sursa foto: Facebook/ WRS

WRS a declarat, la un post de radio, că momentele petrecute la Eurovision 2022 au fost unice. De asemenea, acesta a mai povestit și despre melodie Ucrainei, care a laut cel mai mult punctaj.

 „E o piesă foarte interesantă. Piesa Ucrainei nu e pe gustul meu. E o piesă etnică, hip-hop etnică… Dar nu înțeleg ce spune. Băieții sunt foarte nice. Am vorbit puțin cu ei, dar, mna”, a spus WRS la Kiss FM, potrivit Libertatea.

De asemenea, WRS a fost surprinsă să vadă că melodia „Llamame” a fost primită cu atâta căldură de milioane de oameni, aceasta devenind un hit internațional în mai multe țări.

Probleme cu punctajul la Eurovision 2022. Politica și muzica și-au bătut palma, din nou, de data aceasta mult prea pe față

 „Eu am crescut în trei luni foarte mult cumva. Să ajung în Tel Aviv, în Barcelona, în Amsterdam… În Amsterdam cântau la unison. De atunci mi-am dat seama că o să fie groasă la Eurovision”, a mai spus WRS.

De asemenea, WRS a vorbit și despre controversele apărute după Eurovision, acesta precizând că nu știe exact ce s-a întâmplat acolo.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, compozitorul Horia Moculescu a precizat că România a fost furată.

„Ar ieși mare scandal, pentru că nouă ni s-au furat voturile! Au fost înlocuite după bun gust al organizatorilor de la EBU, cu explicații jenante, care nu au nicio legătură cu realitatea. Mi-ai luat voturile, foarte bine, dar, să îmi iei și cele 12 voturi pentru Moldova și să le pui la Ucraina, este fals în acte”, a declarat aceasta.

Totodată, Moculescu a spus că nu s-a mai întâmplat așa ceva niciodată, precizând că este foarte probabil să fi fost „un comandament european” pentru ca Ucraina să câștige anul acesta, luând în considerare situația în care se află țara.

Citește și articolul: Horia Moculescu, despre Eurovision: „Ni s-au furat voturile”