Proprietara unei fabrici de dulciuri din Canada trebuie să ofere gratuit într-o lună 130.000 de batoane de ciocolată 

Batoanele de ciocolată cu rom și unt vor expira în iunie

Proprietara unei companii de dulciuri are peste 100.000 de batoane de ciocolată pe care trebuie să le vândă sau să le dea cadou înainte de expirarea termenului de valabilitate, potrivit digi24.ro.

 Crystal Regehr Westergard, fondatoarea companiei Canadian Candy Nostalgia, are 133.000 de batoane de ciocolată cu rom și unt care urmează să expire în iunie

 Westergard a comandat ciocolata de la o companie de producție din străinătate, dar din cauza pandemiei de COVID-19, livrările au întârziat. Când  a primit comenzile, au venit toate dintr-o dată și nu reușește să le vândă suficient de rapid.Westergard a încercat să ofere ciocolata școlilor și centrelor locale pentru persoane fără adăpost, dar tot rămâne cu prea multă.

Ea a încercat să dea dulciurile echipei de hochei pe gheață Edmonton Oilers, pentru a le oferi fanilor, dar ei au propriii lor sponsori și nu au acceptat oferta.

Westergrad a luat legătura și cu bănci de alimente care ar putea lua câteva mii de batoane de ciocolată. După ce a vorbit despre problema ei într-un interviu la un post de televiziune, solicitările au început să crească. „Credem că avem suficiente angajamente pentru a trimite restul, dacă organizațiile de voluntari se implică”, a spus Westergard. „Cred că cel mai bun lucru pe care îl putem face este rugăm oamenii să nu ne mai ceară să le trimitem o cutie gratis. Mai degrabă, ar trebui să sprijine aceste organizații caritabile care ne ajută luând ciocolata”, a adăugat ea.

Whatsapp introduce o nouă funcție pentru utilizatori