Whatsapp introduce o nouă funcție pentru utilizatori

Funcția va permite adăugarea unei descrieri personalizate prin înlocuirea marcajelor existente.

O nouă funcție Whatsapp va permite mai mult context pentru fișierele media trimise. Astfel, utilizatorii vor putea adăuga descrieri personalizite GIF-urilor, prin înlocuirea marcajelor existente. Funcția este în probe pentru anumiți utilizatori, potrivit stiripesurse.ro.

Aplicația introdusese anterior o funcție care permitea trimiterea fișierelor media cu texte predefinite, dar imediat ce schimbarea va fi disponibilă, va permite adăugarea unei descrieri personalizate prin înlocuirea marcajelor existente.

Noua funcție va oferi, astfel, mai mult context pentru fișierele media trimise. Descrierea va fi trimisă ca un mesaj separat, ceea ce va duce la evitarea interpretărilor greșite, deoarece până acum permitea utilizatorilor doar să păstreze sau să elimine mesajul implicit pentru mediile sau documentele transmise. Practic, la selectarea unui contact pentru a-i trimite conținut media, în partea de jos va apărea o casetă cu un câmp în care se poate adăuga un mesaj explicativ. Noi vouchere în valoare de 4.000 lei, pentru aproximativ 220.000 de români