SNST (Sindicatul Național Sport și Tineret) acuză angajări fictive la Clubul Sportiv Olimpia. Informația apare detaliată chiar pe site-ul al sindicatului. Mai exact, sindicatul acuză că în cadrul clublui sportiv mai devreme menționat ar exista un anume angajat pe nume Szilvassy Valeriu-Victor pe care nu l-ar cunoaște nimeni, nici măcar colegii. Cu toate astea, Szilvassy apare ca angajat încasator de drepturi salariale.

Și poate nu s-ar fi descoperit dacă…

O „eroare” a făcut ca OP-ul unui anumit salariat să se întoarcă de la Trezorerie. Salariatul este (ați ghicit!) Szilvassy Valeriu-Victor, omul pe care nimeni nu-l cunoaște, de asemenea omul care, potrivit SNST, nu se știe ce funcție deține, la ce compartiment este angajat și nici cine îi face pontajul, ca mai apoi s-l califice demne de o remunerație salarială.

„De la Resurse Umane s-a aflat ca aceea persoana  nou angajata dar invizibila, pe care nu o vazuse nimeni prezenta, fara niciun document care sa ateste legitimitatea  postului / functie sale, norma, pontaj, dar care era remunerata la data de 15.02.2021 era SZILVASSY VALERIU- VICTOR  angajat  prin  detasare din data de 19.02.2021, de la CSN Lia Manoliu  – functia de Kinetoterapeut, la CS OLIMPIA Bucuresti – pe postul de antrenor senior – Sectia / INOT.”, scrie SNST.

SNTS se întreabă cum a fost posibilă o asemenea angajare „pe ochi frumoși”

Tot SNTS sunt cei care remarcă angajările fictive cu repetiție, Szilvassy Valeriu-Victor fiind un abonat al funcțiilor „pe ochi frumoși”, după cum urmează: consilier personal ministru și salariat al Clubului Sportiv Municipal București sau consilier personal ministru și salariat al CSN LIA MANOLIU- KINETOTERAPEUT.

Solicitarea sindicatului, adresată MTS

SNST solicită Ministrului Tineretului și sportului să facă lumină în acest caz, din cercetarile noastre este un caz deosebit de grav, o angajare fictivă cu repetiție… Sperăm că ministrul Novak nu a știut toate acestea, dar acum că le-am facut publice, să nu aleagă lipsa de acțiune și să nu își asocieze numele în acest scandal cu iz penal.”, transmite sindicatul.

Citește și: SNST cere buget și reparații, însă MTS are alte priorități