Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, critică guvernul Orban. În opinia acestuia, administrația ar fi trebuit să își pună bine la punct pachetul de măsuri economice înainte să decreteze starea de urgență. Astfel că, în această degringoladă, mediul de afaceri din România va suferi în curând de efecte adverse devastatoare, după cum s-a exprimat chiar acesta.

Citește și: Rareș Bogdan îndeamnă la unitate politică

„Decretarea stării de urgență trebuia, imediat, însoțită de pachetul de măsuri economice. Nu s-a întâmplat acest lucru. Iar efectele asupra mediului de afaceri din România sunt devastatoare!  Industria auto din România a fost pusă pe butuci. Mii de angajați vor pleca în șomaj tehnic. Și este doar începutul”, susține președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

În același mesaj lansat într-o conferință de presă, președintele PSD amintește de miile de angajați din domeniul auto ce vor avea de suferit după toate aceste intrări în somaj tehnic. Viitorul nu sună bine deloc în opinia liderului social democraților. Chiar și-așa, poate nu ne-ar strica să dăm dovadă de un pic de pozitivism. Nu spunem că acesta n-ar avea dreptate în ceea ce spune, dar vorba lui Rareș Bogdan: doar împreună putem reuși! Sau ceva de genul – ați înțeles voi ideea.

„Fara razboaie politice in aceasta perioada! Romania are nevoie de toate energiile pe care neamul romanesc le are in incercarea de a restrange raspandirea si mai ales efectele COVID19 asupra cetatenilor, societatii si economiei acestei tari.”, scria de curând Rareș Bogdan pe propria pagină de Facebook.

Citește și: Vivat, Ciolacu! Congresul se amână pe termen nedefinit

#News