Rareș Bogdan / Foto: Facebook

Rareș Bogdan, unul dintre liderii de seamă din PNL, a îndemnat astăzi la unitate. Printre altele, acesta a declarat cum că în această perioadă nu ar mai trebui să existe jocuri politice, fie că acestea vin din partea puterii, fie că vin din partea opoziției.

În altă ordine de idei, Bogdan a scos în evidență faptul că specula comercianților ar trebui stopată în această perioadă, aceasta fiind misiunea Guvernului. Mai ales în contextul în care multe magazine par să-și fi mărit prețurile, atât la alimente, cât și la celelalte produse atât de căutate în ultima vreme.

”Doar IMPREUNA putem reusi!
Suntem obligati sa PLAFONAM preturile la produsele alimentare de baza si medicamente cat mai rapid cu putinta. Pur si simplu unii inteleg din aceasta criza sa faca specula si sa exploateze frica oamenilor si starea de urgenta in care ne aflam. Stiu ca este o masura profunda anti-liberala dar in astfel de momente nu mai este loc si timp de a analiza orientari doctrinare sau incadrari de politici economice. Pur si simplu trebuie sa rezolvam o problema reala care a aparut in Romania in ultimele 72 de ore. Sigur, toate acestea se fac discutand cu Asociatiile Producatorilor si de asemenea cu reprezentantii marilor Retaileri pentru ca doar IMPREUNA putem reusi sa trecem cu bine prin situatia actuala. Nu este loc de batalii politice acum, cine incearca sa joace politic orice actiune in astfel de momente, va fi pur si simplu strivit politic de catre opinia publica. Azi nu exista Opozitie si Putere, exista doar interes national si patriotism real. Asta pentru cei care inca sunt sanatosi la cap!
Fara razboaie politice in aceasta perioada! Romania are nevoie de toate energiile pe care neamul romanesc le are in incercarea de a restrange raspandirea si mai ales efectele COVID19 asupra cetatenilor, societatii si economiei acestei tari.”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Citește și: PSD are un plan de rezervă. Plafonarea prețurilor, prioritate!

#News