Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Vivat, Marcel Ciolacu!

„Stimați colegi, Ținând cont de instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Congresul Extraordinar al PSD se amână, la o dată ulterioară stabilită în ședința Comitetului Executiv Național”, a transmis conducerea centrală PSD către liderii județeni ce ar trebui, în mod normal, să participe la congres.

Întrucât nu este prima oară când congresul PSD pentru alegerea conducerii se amână, ba dintr-un motiv ba dintr-altul, cel mai des din pricina amenințării noului coronavirus, iată că acum nu s-a mai vehiculat nicio dată ulterioară la care acesta să fie reprogramat, amânându-se pe termen nedefinit. Așa că, până atunci putem spune cu tărie „Vivat, Ciolacu”, pentru că interimatul acestuia va deveni, cel mai probabil, cel mai lung din istoria partidului social democrat.

Oricum, nu c-ar conta! Marcel Ciolacu nu are, momentan, oricum niciun contracanditat, așadar, cu acest congres sau fără, tot el ar fi devenit șeful suprem al PSD. Cu toate astea, nu se știe ce se mai poate întâmpla până la anul, atunci când anumite voci din partid susțin că ar fi programat congresul. Până la anul se pot întâmpla extrem de multe, și legat de apariția unui PSD-ist care să se lupte cu Marcel Ciolacu, și legat de evoluția Coronavirus.

Citește și: COVID-19 bagă PSD în sperieți pentru a doua oară

#News