Maria Grapini / Foto: Facebook

Grapini grăiește din nou

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, așa cum a știut ea mai bine să-l redacteze și să-l articuleze, cunoscutul europarlamentar a criticat Uniunea Europeană ca o adevărată expertă! Cum am putea noi vreodată să-i știrbim Mariei dreptul la cuvânt? Dacă Mark Zuckerberg n-are nimic împotrivă, ce-am putea să avem noi, oamenii obișnuiți? Nu de alta, dar nici măcar din banii noștri nu pot zice că e plătită, europarlamentar fiind.

Dar să revenim!

Îngrijorată de soarta fermierilor mici care nu au ambalaje, aceasta a lansat un mesaj dur către Uniunea Europeană, căreia, printre altele îi prevede un viitor sumbru. Și știm noi doar că ceea ce zice Maria, se cam întâmplă!

„Suntem o tara care depindem de importuri! Asta inseamna ca,guvernul trebuie sa solicite Comisiei europene respectarea Tratatului care a consfințit Piata interna a UE – liberă circulație a mărfurilor! Cum sa lase ca fiecare tara sa sisteze exporturile fără a se gândi la lanțurile tehnologice si comerciale realizate de zeci de ani? Ce fac,de exemplu,micii fermieri care colectează laptele dar nu au ambalaje cei care trebuie sa prelucreze laptele? M-au sunat oameni de afaceri din Ungaria care sunt disperați pentru ca s-au sistat exporturile si importurile dinspre Germania,Italia…M-au sunat oameni de afaceri din România care au probleme similare!

UE trebuie sa-si joace rolul acum,in criza daca mai dorește sa existe in viitor!”, anunță Maria Grapini pe Facebook.

Citește și: Maria Grapini, lacrimi și suspine la Strasbourg

#News