Maria Grapini

Maria Grapini suferă pentru Sorina Pintea

A suferi pentru cineva e uman, până la urmă. Recunosc că atunci când am aflat de boala autoimună a doamnei Pintea, mai că era să vărs și eu o lacrimă. Pentru că asta înseamnă să fii om, să-ți pese atunci când cel de lângă tine suferă. Cu toate astea, mi-a trecut rapid atunci când am aflat despre mită, despre exclamațiile doamnei, despre spitale și nereguli, despre toată hidoșenia asta de sistem sanitar românesc, la care Pintea a pus osul din plin.

Maria Grapini suferă. Lăcrimează amar și declară c-o să pârască ea la Strasbourg despre ceea ce se întâmplă în țara noastră și despre cum sunt tratați oamenii bolnavi pe-aici, cu cătușe, cu arest, cu privarea de drepturi ale omului. Frumos gest, n-am ce zice! Dar unde erați, doamnă Grapini, atunci când mii de oameni mureau prin spitale? Atunci când din cauza lipsei de fonduri trebuiau să-și cumpere de la pansamente la seringi? Atunci când mâncau lături de cinci stele?

Atunci de ce n-ați mai vorbit la Strasbourg? Sau noi suntem cetățeni de mâna a șaptea, nu ca doamna Pintea, cu sânge mai roșu ca al oricui, nu?

Vă las cu mesajul înduioșător:

„Apel catre romani! Saptamana viitoare doresc sa vorbesc despre cazul Sorina Pintea, la Strasbourg! Am nevoie de poze in care se poate vedea tratamentul inuman-transport la spital in catuse, a unei femei bolnave!

Precizez: Nu am fost colega de partid,asa cum spun unii care ma injura;asa acum am mai precizat, eu am intrat in politica in 2005,in Partidul Umanist,din revolta. Am ramas umanista indiferent de numele pe care l-a avut de-a lungul celor 14 ani acest partid si am fost in alianta cu PSD la toate alegerile la care eu am candidat!

Nu am fost prietena cu Sorina Pintea dar de cate ori am apelat la ea, in calitate de ministru pentru sesizari de la cetateni sau organizatii profesionale, doamna Puntea si-a facut timp sa discute cu persoanele in cauza! Pentru a preintampina atacuri, fac precizarea ca am intervenit si pentru alte cazuri( Mariana Rarinca,doamna Secara, Camelia Simicala,judecatorul Mustata etc).Nu conteaza functia, conteaza omul!”, scrie Maria Grapini pe Facebook.

Citește și: Răzvrătirea lui Orlando. La PSD

#News

Foto