Orlando Teodorovici

Orlando Teodorovici se răzvrătește împotriva lui Ciolacu

Răzvărtirea lui Orlando împotriva lui Marcel Ciolacu, era, până la urmă, doar o chestiune de timp. La ce ne-am putea aștepta din partea unui locotenent al fostei dictaturi, Dragnea? Cum Ciolacu se chinuie, mai pe bune, mai de ochii electoratului, să schimbe niște treburi prin PSD, o reacție a fostului ministru de Finanțe al guvernului Dăncilă, era iminentă. Chiar mă și întrebam când va deschide acesta gura și-și va dinamita actualul șef?

Pesemne că pe vremea lui Dragnea, lui Orlando îi mergea ceva mai bine. Acum, cu noul regim, nemaifiind printre cei favorizați de către noua conducere interimară, acesta se simte părăsit, uitat, dat la o parte, încercând să reînvie un pic din flacăra amintirilor ținându-i partea Sorinei Pintea și acuzându-l pe Ciolacu că n-ar fi făcut la fel.

„Ce a făcut <conducerea> PSD de sâmbătă încoace? De ce nu se modifică legea în regim de urgenţă? <Conducerea> PSD nu se poate lamenta pe FB, ci trebuie să facă ceva efectiv dacă se doreşte cu adevărat să nu se mai întâmple aşa ceva ! Adică altceva decât să o suspende din PSD printr-o şedinţă CEx ţinută la Parlament … Parlamentul să fie „folosit” pentru ceva util!”, le-a transmis Teodorovici social-democraţilor.

Povestea pe scurt:

Pintea a fost prinsă cu mită, a fost arestată preventiv, ca mai apoi să fie dată afară pe ușa din dos și din PSD. Între timp, presa a făcut o nefăcută în cartea de moravuri a drepturilor omului și-a filmat-o pe Pintea cu cătușe la mâini. Ciolacu a condamnat asta cu toate că a suspendat-o din partid cu numai o zi în urmă. Și-acum, nemulțumit, Orlando îl critică pe Marcel Ciolacu.

Citește și: Cătușe și cancanuri. Ciolacu-i supărat pe presă

#News