Dumitru Coarnă
Dumitru Coarnă

Autovictimizarea e boală veche printre români, nu-i de-acum. Astfel că, supărat nevoie mare pe PNL, a început să se plângă cum că i se pregătește ceva nasol. Cu toate că nu spune exact la cine se referă, o concluzie am putea să tragem, având în vedere ultimele conflicte avute de acesta cu cineva din conducerea PNL. Însă cum publicația noastră nu se ocupă cu fake news-ul, o să îl lăsăm pe Coarnă să se destăinuie atunci când va simți că e cazul. Până atunci, nu putem decât să redăm ceea ce acesta a zis, și anume că îi e frică de arestare. De ce? Nici asta nu știm, pentru că Dumitru Coarnă nu ne spune nici acest amănunt.

Autovictimizarea lui Cornă

Astfel, starea de urgență va naște victime, iar în opinia acestuia, una dintre aceste victime va fi chiar el. Rămâne de văzut câtă dreptate va avea.

”Zilele acestea, un lider PNL, numărul 3-4 din partid, ei au decis ”să-l distrugem pe Coarnă”, în sensul că odată cu starea de urgență se crează o posibilitate pentru a fi reținut/arestat. În două săptămâni voi fi distrus! (…) O să vină momentul să și spun pe cine am deranjat, în funcție de cum evoluează situația.”, a spus Dumitru Coarnă, la Antena 3.

Citește și: Coarnă asmute polițiștii pe Marcel Vela

#News