Ludovic Orban

Reacția lui Orban cu privire la demiterea sa nu s-a lăsat așteptată, așa cum era și normal. Proaspăt dat jos din funcție, acesta a ținut să menționeze că deși a fost demis, este mândru de reușitele guvernului pe care l-a condus. Cu alte cuvinte, acesta a subliniat faptul că în trei luni, cabinetul său de miniștri a ajuns să aibă câteva realizări notabile, în ciuda tuturor piedicilor puse și a mediului ostil cu care s-a confruntat încă din prima zi de mandat.

Citește și? BREAKING NEWS: Guvernul Orban a PICAT

„Un parlament dominat de forțe retrograde, parlamentari născuți din pixul lui Dragnea, care au călcat în picioare democrația și interesele fundamentale ale României, au decis azi prin moțiune de cenzură căderea guvernului pe care îl conduc. Guvernul cade în picioare. Suntem mândri de ce am făcut în trei luni, într-o perioadă extrem de scurtă am reușit să reparăm o parte din stricăciunile PSD, am reașezat România în rândul națiunilor europene pe picior de egalitate. Am fost judecat de o alianță parlamentară toxică. Am pierdut doar o bătălie, vom câștiga bătălia pentru România ”, a declarat Orban.

Citește și: Ciolacu și Ponta vor să propună un premier nou împreună

Orban, dat jos pe nedrept

Ludovic Orban susține că ar fi fost demis în mod incorect, întrucât guvernul său a adoptat bugetul până în 31 decembrie 2020, a eliminat supra-acciza, a abrogat recursul compensatoriu, și nu în ultimul rând, a reușit să acopere toate datoriile lăsate în urmă de PSD, cu toate că da, s-a mai și împrumutat.

„În ciuda minciunilor gogonate ale PSD-ului am aplicat legi importante, am aplicat majorarea salariilor, (…) am crescut salariul minim pe baza unor indicatori economici. Aproape în toate domeniile de activitate, am adoptat măsuri cu efecte favorabile. Numai ieri am adoptat 25 de ordonanțe de urgență, fiecare generează efecte benefice pentru România, pentru societate, pentru companii, pentru diferite categorii socio-profesionale”, a susținut premierul demis.

#News