Victor Ponta - foto: Realitatea.net

Ciolacu și Ponta, noua cârdășie politică a momentului

După ce moțiunea de cenzură a celor de la PSD a trecut cu 261 voturi pentru, astfel că Ludovic Orban s-a transformat într-un premier demis, iată că se arată și vitejii.

Citește și: BREAKING NEWS: Guvernul Orban a PICAT

Marii câștigători ai acestei moțiuni de cenzură ce a trecut sunt, se pare, Marcel Ciolacu și Victor Ponta. Cel din urmă aducând un plus de voturi moțiunii de cenzură, împingând-o pe ultima sută de metri pe culmile succesului, deși șansele inițiale ar fi fost de 50-50, după cum declara și Florin Roman (PNL), cu puțin timp în urmă.

BREAKING NEWS: Guvernul Orban a PICAT
CAPTURĂ LIVE DIGI24

Citește și: PNL acuză PSD că ar da bir cu fugiții

Și pentru că nimeni nu face nimic gratis, adevărata intenție a schmbării la față a lui Victor Ponta a fost dezvăluită în momentul în care Marcel Ciolacu a declarat că își dorește o propunere de premier la comun cu acesta. Ciolacu și Ponta par să fi intrat într-un nouă relație, una încă neoficială și necerută de la părinți.

Citește și: Ponta va vota moțiunea de cenzură

„Așteptăm să fim chemați la Cotroceni. O să am o discuție și cu Victor Ponta, să avem o propunere comună de premier”, a spus Marcel Ciolacu.

De asemenea, Ciolacu a declarat în ședință cum că demiterea lui Orban ar fi: „un pas foarte mare pentru democrație, economie, pentru sănătatea românilor”.

O altă temă importantă a prezentului o reprezintă posibilitatea de a fi organizate alegeri anticipate, acum că Orban și ai lui au fost demiși. Așadar, întrebat despre acest lucru, Marcel Ciolacu a declarat:  „Întotdeauna căderea unui guvern e un pas spre anticipate”.

Ca nu cumva să existe dubii, șeful PSD a subliniat că nu va dori niciodată să voteze vreun guvern condus de Orban. Nu acum și nu pe viitor.

#News