Florin Roman

PNL acuză PSD prin deputatul PNL, Florin Roman încinge opinia publică cu un set de declarații pe Facebook, despre proaspăta atitudine a celor de la PSD. Cu toate că aceștia ar fi trebuit să pună umărul la stabilirea datei votării moțiunii de cenzură, cvorumul nu s-a întrunit în plen, întrucât, surpriză, tocmai cei dela PSD și cei de la UDMR, inițiatorii moțiuniii de cenzură, ar fi lipsit în masă.

Citește și: România în picaj: 4,6% deficit din PIB în 2019

Roman este de părere că acum, pe ultima sută de metri, PSD și UDMR dau bir cu fugiții, neasumându-și toată propaganda pro-moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban.

Iată ce declară liderul deputaților PNL, Florin Roman, pe contul său de Facebook:

Citește și: Moțiunea de cenzură a PSD, simulacru scris de portarul Vasile?

„Ședința Birourilor Permanente ale Camerei Deputatilor și Senatului a fost anulată, urmare a retragerii celor de la UDMR și lipsei celor de la PSD, inițiatorii moțiunii de cenzura!

Astăzi trebuia stabilita ziua și ora dezbaterii și votului, dar cei care au inițiat-o au fugit din sala!

De ce? Pentru ca nu au voturile necesare? Am spus încă de la început ca demersul este unul neserios la fel ca textul moțiunii!

#primariindouatururi”

Citește și: Citirea moțiunii de cenzură, astăzi în Parlament

De asemenea, acesta mai este de părere că motivul principal pentru care atât UDMR, cât și PSD au decis să nu se prezinte la ședința Birourilor Permanente, ar fi faptul că aceștia nu au numărul de voturi pentru ca moțiunea de cenzură să treacă, astfel că trag de timp, până se gândesc la o soluție pentru a-și rezolva impasul.

În urma acțiunilor celor două partide, ședința a fost anulată, astfel că nu avem parte de un răspuns la întrebarea: Când se votează moțiunea de cenzură?

#News

Foto