Moțiunea de cenzură cu care PSD și UDMR tot amenință este, până la urmă, stabilită să fie citită în plenul Parlamentului la începutul săptămânii viitoare, mai exact luni.

Așa cum era de așteptat, cei din PNL critică inițiativa moțiunii de cenzură și asigură electoratul că nu ține isonul PSD și UDMR, chiar dacă îți doresc alegeri anticipate, după cum au declarat în nenumărate rânduri până acum.

Citește și: Olguța așteaptă sprijin din partea parlamentarilor PNL pentru moțiunea de cenzură

„Am văzut și noi textul moțiunii. Din punctul de vedere al PNL e un demers neserios. Probabil că această moțiune a fost scrisă de domnul Vasile, portarul de la sediul PSD. E foarte clar pentru noi că e o moțiune scrisă pe genunchi, neserioasă, în care deși PSD-ul invocă, la început, că pentru ei viața românilor e sfântă, nu se face nicio referire la ceea ce înseamnă agenda publică a cetățeanului”, spune Florin Roman.

„PSD continuă să ignore solicitarea a peste 82% din cetățenii români care-și doresc alegerea primarilor în două tururi, își doresc în continuare să avem baroni locali, cum e cazul domnului Misăilă sau Tăxăilă, domnul Oprișan de la Vrancea, domnul Genoiu la Craiova și cel mai emblematic, situația de la București, unde administrația Firea a făcut prăpăd”, a completat acesta.

Florin Roman este de părere că PSD va primi ajutor din partea, Curții Constituționale, după cum a și declarat:

Citește și: PSD: „Primiți cu moțiunea de cenzură?”, PNL: „Primim!”

„E foarte clar că PSD face acest joc împotriva voinței românilor, ajutat de o decizie discutabilă a CCR și spun cu toată responnsabilitatea, cred că decizia CCR e un răspuns direct la proiectul de lege al PNL pentru tăierea pensiilor magistraților” a adăugat el.

Reamintim că PSD a făcut front comun cu UDMR, pentru a pune pe tapet moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus de Ludovic Orban. Moțiunea este semnată de 208 parlamentari, aceștia fiind din PSD și UDMR.

#News