Mihai Căldăraru (MicNews)

Mihai Căldăraru este dovada vie că se poate, indiferent din ce mediu ai proveni, cel mai important lucru fiind să-ți dorești să-ți depășești condiția și să faci ceva cu viața ta.

De la MicNews, la propunerea de a deveni director

Drumul lui Mihai Căldararu prin viață nu a fost mereu unul lin. Deși crescut în orfelinate, tânărul a luptat mereu pentru o viață mai bună, astfel că eforturile sale nu au fost trecute cu vederea, fiind de curând propus pentru a ocupa funcția de director general la direcția generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. De ce Mihai pentru o astfel de funcție? Pentru că acesta cunoaște situația din interior. Și ce om mai potrivit pentru a se ocupa de o așa sarcină decât cel care știe? De altfel, acesta a avut mereu o afinitate pentru soarta copiilor orfani, preocupându-se încă de dinainte de subiect. În 2011 a pus bazele unei asociații non-profit, cu care nu a cerut bani niciodată. Cu ajutorul acesteia, tânărul Mihai a reușit să organizeze colecte de haine și mâncare, pentru a le dărui mai apoi celor ce au atâta nevoie de ele.

Citește și: Guran a cedat acțiunile Biziday, dar nu și în acte

De la MicNews, la Antena24

Nu ai cum să nu lucrezi în presă, ori să fii pasionat de ceea ce te înconjoară, fără să fi auzit de MicNews și de băiatul firav din spatele microfonului, prezent la aproape toate evenimentele importante ale țării. Astfel că, într-o bună zi, cei din redacția Antena24 au decis că e cazul ca Mihai Căldăraru să-și mai adauge la CV o realizare, și anume cea de prezentator de știri la Antena24.

“M-am bucurat nespus propunerea de a face echipa cu Pop Danielin cadrul stirilor de la Antena 24. Dar in acelasi timp sunt constient de misiunea mea, aceea de a informa corect publicul in cel mai neprofesionist mod cu putinta si de a face parte din cea mai redactie de stiri din Romania. Sunt sigur ca voi face o echipa buna cu Pop Danielsi ca telespectatorii vor simti asta”, a declarat jurnalistul Căldăraru Mihai.

Echipa HashtagNews.ro îi dorește succes acestuia și îl sfătuiește să folosească propriul exemplu pentru a-i motiva și pe ceilalți, întrucât, deși provenit dintr-un mediu mult prea neprietenos pentru un copil, el a dovedit că, da, se poate să devii cineva în viață dacă muncești suficient!

#News