alde

ALDE se laudă că a rezolvat în Sectorul 5 o problemă veche de 10 ani! Candidatul ALDE la Primăria sectorului 5, Ion Valentin Voicu, anunță pe pagina sa de Facebook că astăzi a fost rezolvată o problemă ce trenează de 10 ani. Este vorba de o groapă de gunoi neautorizată care era un focar de infecție.

ALDE a rezolvat o problemă veche de 10 ani

Candidatul ALDE susține, pe pagina sa de Facebook, că a reușit să rezolve problema în doar două săptămâni după ce a sesizat problema la Garda de Mediu:

„Sunt, din nou, pe strada Osiris unde am venit să văd cum se ridică gunoiul depozitat de 10 ani și nimănui nu i-a păsat de soarta oamenilor din zonă.

Am rezolvat problema de pe aceasta stradă în numai 2 săptămâni.”, susține Ion Valentin Voicu, pe pagina sa de Facebook.

Munți de gunoaie pe străzile din Sectorul 5

Sacii de gunoi împrăștiați au ajuns să blocheze locuri de parcare și accesul pietonilor pe trotuar. Salubrizarea în sector este asigurată, cel puțin teoretic, de REBU și SSB, iar de la 1 octombrie serviciul va fi preluat de Amenajare Edilitară și Salubrizare SA, o firmă a Primăriei Sectorului 5.

Citește și Firea vrea cu orice preț ca PSD să demită PNL, prin moțiune de cenzură

„Dacă Doamne ferește se întâmplă ceva, un scurt circuit sau o cădere de curent, nu poate intra nimeni acolo din cauza sacilor de gunoi și lemnelor aruncate acolo. Am sunat la Poliția Locală Sector 5, dar au ridicat din umeri, mi-au zis că, din informațiile lor, nu sunt suficienți oameni care să se ocupe de salubrizare”, este mesajul unei locatare din sectorul 5 al Capitalei.