Victor Ponta / Foto: Facebook

Victor Ponta va vota moțiunea de cenzură, dând foc astfel, speranței celor din PNL, potrivit căreia, Guvernul Orban nu va fi demis. Acesta a declarat că nu numai el are această intenție, ci și parlamentarii din partidul Pro România, astfel că, se va ajunge extrem de ușor la un număr de 250 de voturi în favoarea moțiunii de cenzură pregătită de PSD și UDMR. Numărul minim de voturi pentru ca moțiunea de cenzură să treacă este de 233, așadar, dacă Victor Ponta și ai lui se vor ține de cuvânt, cât de curând putem să avem parte de un guvern demis și o țară trimisă în haos.

Citește și: Ponta acuză PNL că ar colabora cu PSD

”Nu am votat guvernul PNL Orban pentru că nu am avut încredere că poate să gestioneze țara. După trei luni, iată că am avut dreptate. Regret faptul că în urma înțelegerii dintre PNL și PSD nu vom avea nici primari aleși în două tururi. cel mai rău lucru este ceea ce s-a întamplat aseară – 25 de OUG adoptate de guvern noaptea ca hoții. Fiecare parlamentar Pro România va vota așa cum crede că este bine. Probabil că cei mai mulți vor vota pentru moțiune”, a declarat Ponta.

Nu numai Victor Ponta va vota moțiunea de cenzură, ci și parlamentarii Pro România

Se vede treaba că Victor Ponta nu se dezminte și își schimbă și acesta părerile după cum bate vântul. Cel mai probabil că în curând vom afla și motivele pentru care acesta a decis să ia această hotărâre. Altfel nu ne explicăm bipolaritatea liderului Pro România.

#News