FOTO Podul.ro
FOTO Podul.ro

Victor Ponta face iar previziuni apocaliptice

Nu mai e niciun secret faptul că Victor Ponta pare să le știe pe toate. Fost lider al celui mai mare partid din România, fost premier, actual lider al unuia dintre cele mai mici partide, acesta este îndreptățit să analizeze situația și să-și dea cu părerea în legătură cu ceea ce se întâmplă.

Nu mai e un secret nici ceea ce spune Ponta, însă. Și-anume că economia României o va lua la vale pe repede-înainte, odată ce această epidemie va trece. Astfel, în opinia liderului PRO România, întreaga economie mondială va suferi efecte adverse ale perioadei acesteia în care totul se închide și toată lumea e obligată ori să nu mai muncească, ori, în cel mai bun caz să muncească de acasă – dacă are unde!

”Epidemia va trece, dar criza economică va ține mult, va afecta pe toată lumea. România nu are nicio măsură economică pentru susținerea firmelor, a IMM-urilor.”, a declarat Victor Ponta aseară la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Începând de aseară

În cazul în care nu ați fost aseară pe fază, ministrul de Interne, Marcel Vela, a întrerupt toate emisiunile și filmele pentru un anunț extrem de important. Și-anume că începând de astăzi, barurile, sălile de fitness, sălile de jocuri, etc, vor fi închise.

„Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, activitate organizată de: restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop, din interiorul sau exteriorul locației. Este permisă organizarea de către aceste unități economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de genul drive-in, room service sau livrare la client” , a declarat Marcel Vela.

Citește și: Coronavirus: Băsescu ne anunță ceea ce deja sțiam

#News