CTP - captură Digi24

CTP și emisiunea „Cap Limpede” de la Digi24, în linie moartă o perioadă

Nu, nu vă gândiți că faimosul gazetar s-ar fi supărat cu cei de la Digi, astfel că aceștia l-ar fi pus pe pauză. În realitate, conform unui comunicat, cică ar fi vorba despre prioritizarea timpului de emisie, nu de vreo boroboață spusă de către CTP, așa cum ai fi tentat să crezi, citind doar titlul știrii. În realitate, cei de la Digi își doresc să se concentreze pe informații cu adevărat importante, și-anume pe știri legate de evoluția COVID-19. Accent va fi pus în mod deosebit pe comunicatele oficiale transmise de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Iar de CTP nu scăpăm, nu vă îngrijorați! Aceasta va continua să intervină atunci când este cazul și este nevoie de un „cap limpede” și sincer, însă nu va mai avea o rubrică permanentă în fiecare vineri. Cel puțin, nu deocamdata!

Comunicatul oficial:

„În acest context, în care programele postului de televiziune se orientează exclusiv în furnizarea de știri și informații de ultimă oră, emisiunea „Cap limpede”, difuzată în fiecare vineri, de la ora 20:00, al cărei invitat permanent este gazetarul Cristian Tudor Popescu, va fi suspendată ca program individual, dar analizele lui Cristian Tudor Popescu vor fi prezente în continuare în programele postului de televiziune Digi 24.

Continuăm să transmitem în direct și integral informaţiile şi comunicatele oficiale ale Comitetului National pentru Situații Speciale de Urgență și ale celorlalte autorităţi publice implicate în gestionarea stării de urgență, iar jurnaliștii postului de televiziune vor respecta în continuare misiunea deontologică de informare corectă și riguroasă a populației României pe întraga durată a stării de urgență”, informează Digi 24.

Citește și: Lingurițe de împărtășanie și Coronavirus. CTP dixit

#News